Leeuwin's Serviezenhuis

In English

Leeuwin's Serviezenhuis E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Merken
 


Sitemap Leeuwin.nl

Nieuw bij Leeuwin

Kopen bij Leeuwin

Aanbiedingen

Cadeaulijsten

Klantenkaart

Merkenindex

Kleurig tafellinnen

Cadeau-ideeŽn

Tafeldektips

Contact

 

Nieuw bij Leeuwin's Serviezenhuis

 
 

September 2021

 
 

Nieuwe collecties van bekende en nieuwe merken:
de grootste collecties glaswerk, bestek en servies
van Midden-Nederland,
en nog veel meer! Meer nieuws? Volg
ons op Facebook! 


 
 
Dibbern Capri serviescollectie - Leeuwin.nl
 
  Dibbern Capri

Een beetje kleur in je leven. Dat moet kunnen, toch? Als je dit wilt met meer dan een beetje klasse, dan is Capri misschien wel iets voor je! Deze nieuwe reeks van Dibbern heeft een gouden randje aan de buitenkant, dan een dun gekleurd randje, en vervolgens een brede gekleurde rand in een andere kleur. Stijlvol en vrolijk ineen!

Er zijn 8 kleurencombinaties, en van iedere variant zijn er steeds tien verschillende artikelen: 3 maten platte borden, 2 maten diepe borden (die tevens als schaal kunnen worden gebruikt), een beker en twee maten koppen en schotels. Hiermee kan iedereen zijn eigen combinatie maken.

Het servies is geschikt voor gebruik in de vaatwasmachine, licht van gewicht en door de licht opstaande buitenrand past er veel op de toch al ruim bemeten borden. Ook in de combinatie met, bijvoorbeeld, wit Bone China porselein is het zonnige Capri een verrijking van je tafel.

 
Bestel Dibbern Capri
nu in de webshop
 

 
 
Dibbern Capri serviescollectie - Leeuwin.nl
 
 
JosephJoseph Drawerstore Bamboo - Leeuwin.nl

 
  JosephJoseph DrawerStore Bamboo

Is jouw keukenla ook zo'n ongeorganiseerde collectie van bestek en keukenhulpjes? De DrawerStore van JosephJoseph biedt hiervoor een handige oplossing. Nu is deze organiseerhulp - het perfecte alternatief voor een bestekcassette - er ook in bamboe.

Er is naast de DrawerStore ook een variant voor messen en een grotere organiser met een vak voor spatels en andere grotere keukenhulpjes.

 
Bestel DrawerStore producten
nu in de webshop
 

 
 
JosephJoseph Drawerstore Bamboo - Leeuwin.nl
 
     
  Arzberg Tric Monochrome - Leeuwin.nl  
 
Arzberg Tric Monochrome

Jarenlang was er van Arzberg het decore Tric Office. Zwart op wit, heel strak. Welnu: Office is terug! Maar het heet nu Tric Monochrome. Een strakke vormgeving, zwart met wit: het straalt "design" uit.

Wil je wat leven in de brouwerij? Tric Monochrome leent zich prima voor combinaties met de andere kleuren van Tric, zoals rood, groen, geel, roze, of zachtgrijs. Er is heel veel keus, met borden en kopjes in verschillende maten, vlakke en diepe schaaltjes van groot tot klein. De combinatie van het helderwitte porselein met glanzend zwart bewijst zich.

 
Bestel Arzberg Tric Monochrome nu in de webshop
 

 
  Arzberg Tric Monochrome - Leeuwin.nlArzberg Tric Monochrome - Leeuwin.nl  
     
 
Heinen Delft wandcirkel Bloemenpracht - Leeuwin.nl
 
  Heinen Delft wandcirkels

Je huis mooier maken. Dat wil je wel. Op je muur bijvoorbeeld. De collectie van Heinen Delft, bekend van vele Delftsblauwe figuurtjes, maar ook moderne kopjes, schaaltjes en meer, is nu uitgebreid met de wandcirkels. Met een doorsnede van zestig centimeter tot liefst 1,20 meter kan je ook grote muren van een of meer mooie decoraties voorzien.

De decors zijn best gevarieerd, met vaak close-ups van bekende en minder bekende schilderijen en taferelen. Altijd met een eigen twist van de mensen van Heinen: een stukje Delfts Blauw. Persoonlijk vinden wij de echte Delfts Blauwe borden, die enorm groot zijn afgebeeld, erg leuk.

Een wandcirkel is in Dibond uitgevoerd, een fotofolie met 2 lagen aluminium. Stevig en gericht op een lange levensduur.

 
Bestel deze wandcirkels nu in de webshop
 

 
 
Heinen Delft wandcirkel Polychroom - Leeuwin.nlHeinen Delft wandcirkel Melkmeisje - Leeuwin.nl
 
     
  Demeyere Silver: koken en braden op het hoogste niveau - Leeuwin.nl

 
 
Demeyere Silver

Demeyere Silver: koken en braden op het hoogste niveau - Leeuwin.nlKlassepannen. Of nee: topklassepannen. De serie Silver van Demeyere is van uitzonderlijke kwaliteit, en heeft uitzonderlijke kwaliteiten. Silver is zeker niet de voordeligste pannenset, maar behoort in alle opzichten tot het beste dat er op pannengebied mogelijk is.

Er zijn twee soorten pannen in deze serie: pannen met een aangezette bodem en multiply-pannen, waarbij de wand van de pan en de wand van de pan uit een stuk gemaakt zijn. Zo biedt Silver het beste van twee werelden. Alle koekenpannen en sauteuses hebben de multiply-constructie, voor optimale warmteverdeling. De kookpannen hebben juist de los aangezette bodem, waardoor ze hun hitte op de beste manier recht naar boven verwerken.

De afwerking is ook top: door de Silvinox behandeling in de Belgische fabriek van Demeyere ontstaat een oppervlak dat subtiel tussen glanzend en mat in zit, en dat bovengemiddeld vlek- en krasbestendig is. De deksels van Silver pannen zijn dubbelwandig. Zo houden ze warmte nog beter in de pan. De grepen zijn gepolijst en massief uitgevoerd, maar toch zo aan de pan bevestigd, dat ze niet snel te warm worden.

En de keuze is reuze: kook- en soeppannen in 7 maten, koekenpannen in 4 maten, sauteuses en steelpannen, sudderpannen en een pastainzet, het is er allemaal. Ga voor zilver!

Bestel Demeyere Silver in onze webshop


 
  Demeyere Silver: koken en braden op het hoogste niveau - Leeuwin.nl
 
     
     
  En verder toegevoegd in onze webshop...
 
Onze eigen Leeuwin cadeaubonnen zijn nu ook online te bestellen (maar bedoeld om in onze winkel te besteden!)

Kijk in de shopNog meer artikelen uit de bekende French Garden serie van Villeroy & Boch

Kijk in de shopNieuwe uitvoeringen van isoleerkan Venezia

Kijk in de shopDe stijlvolle brood- en serveerschalen van de PCH-serie van Alessi

Kijk in de shopBasic: praktische en vriendelijk gevormde subcollectie borden en schaaltjes van Dibbern

Kijk in de shopNog meer artikelen van een van de Grote Klassieken: Rosenthal Maria Wit

Kijk in de shop   
     
Slijpservice

Messen slijpen doen we niet zelf. Maar we hebben wel verstand van messen en op basis daarvan zijn wij bij Leeuwin's Serviezenhuis een nieuwe samenwerking aangegaan met de Hollandse Slijpservice. Op een aantal momenten in het jaar hebben we een inzameling van messen en scharen van onze klanten, die tot 1 dag van tevoren bij ons kunnen worden langsgebracht. Vervolgens is de dag na het slijpen alles weer terug en gereed om weer in gebruik te nemen.

Of je nu 16 mooie verzilverde tafelmessen met een kartel, 1 zilveren fruitmesje met een gladde snede, of een groot fileermes en twee koksmessen te slijpen hebt, onze slijper kan het.

Informeer bij ons naar de volgende slijpronde.

=> Meer over de slijpservice

 
     
 

 

Speciale producten: lekker eitje!
 

Overzicht van diverse uit collectie berichten
 

Merkenindex

Home