Sitemap Leeuwin.nl

 

 

 

Nieuw bij Leeuwin's Serviezenhuis

Kopen bij Leeuwin's Serviezenhuis

Aanbiedingen

Cadeaulijsten / bruidsideeŽn

Klantenkaart

Merkenindex

Casual tafelen

Stijlvol & Sfeervol tafelen

Tuintafelen

Het Kerstdiner

Kleurig tafellinnen

Design koken

De gezellige keuken

Cadeau-ideeŽn

Tafeldektips

Contact
 

De kersttafel

 Onze kerstcollectie is om een kerstboom voor op te zetten!

Hutschenreuther

Dit merk heeft al sinds 1978 verzamelseries voor de kerst. Deze geschenkjes zijn niet alleen een prachtige porseleinen of kristallen toevoeging aan je huis, ze zijn ook zeer bijzonder vanwege hun verzamelwaarde.
Tip: bewaar altijd het doosje en de foldertjes bij Hutschenreuther kerstgeschenken. Zo zijn ze meer waard.

Hutschenreuther heeft naast de vele geschenken een zeer exclusieve reeks kerstserviezen die wij op bestelling leveren. Bestel op tijd, liefst een paar maanden tevoren, dan is het voor de kerst in huis. De kerstserviezen worden uitgevoerd in zeer hoge kwaliteit wit porselein en gecombineerd met typische kerstkleuren en een fraai ontwerp.

 Villeroy & Boch

Villeroy & Boch heeft ieder jaar een grote collectie serviesdelen en geschenken met kerstthema. Dit porselein kenmerkt zich door een uitgebreide keuze in borden, schaaltjes en ook sierbeeldjes en veel zeer decoratieve sfeerlichten en kandelaars. Kies je voor buitentaferelen, of wil je een leuk taartje op je bord?

Villeroy & Boch heeft een uitgebreide reeks kersthangers, sfeerlichten en andere sfeermakers.

 iittala

Ieder jaar brengt iittala speciale kerstartikelen uit, vaak met rode accenten. En als Fins merk hebben ze daarnaast altijd serviesdelen die goed bij een Scandinavische of winterse sfeer passen, met leuke dessins en groene, rode of donkerblauwe kleuren.

Wedgwood

Wedgwood en zustermerk Waterford hebben altijd een collectie van luxe geschenken met kerstthema. Een klassiek-Britse uitstraling en fijne afwerking horen daarbij.

Het kerstservies van Mason's Ironstone Christmas Village is bij ons niet langer verkrijgbaar, helaas.

Gien - Rosenthal - Christofle

Ook deze gereputeerde namen hebben kerstgeschenken en -serviezen in hun collectie. Laat je in onze winkel eens uitleggen, wat de mogelijkheden zijn.

 

 
   

Home