Leeuwin's Serviezenhuis

In English

Leeuwin's Serviezenhuis E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Merken
 


Sitemap Leeuwin.nl

Nieuw bij Leeuwin

Kopen bij Leeuwin

Aanbiedingen

Cadeaulijsten

Klantenkaart

Merkenindex

Kleurig tafellinnen

Cadeau-ideeŽn

Tafeldektips

Contact

 

Nieuw bij Leeuwin's Serviezenhuis

 
 

Maart 2019

 
 

Nieuwe collecties van bekende en nieuwe merken:
de grootste collecties glaswerk, bestek en servies
van Midden-Nederland,
en nog veel meer!

Met nieuwe producten en series van de belangrijkste beurs uit ons vakgebied, die in Februari in Frankfurt gehouden werd. Meer nieuws? Volg
ons op Facebook! 


 
     
 
iittala Taika Tiimi bowl met deksel - Leeuwin.nl
 
  iittala Taika Tiimi

Bij het al tien jaar succesvolle Taika servies zijn weer enkele nieuwe producten uitgebracht. De nieuwe artikelen vallen onder de "Tiimi" noemer, wat bij iittala zoveel betekent als dat ze voor Aziatisch eten bedacht zijn, maar veelzijdig in te zetten voor tapas en meer maaltijden met kleine gerechten. Ook voor je Indische rijsttafel dus.

De drie artikelen maken Taika tot een nog leuker servies:
- Een grote soepbowl/noodleschaal met deksel
  → 0,8L groot en 16cm diameter
- Een konische rijstkom
  → 0,34L groot en 12cm diameter
- Een bolvormige rijstkom
  → 0,33L groot en 11,5cm diameter

Zoals gebruikelijk zijn deze nieuwe onderdelen "oven-to-table", vaatwasmachine-, magnetron- en vriezerbestendig. Reuze praktisch dus en reuze leuk om te zien!
 
  iittala Taika Tiimi bowls - Leeuwin.nl  
 

 
  Take2 Clack eieronthoofder - Leeuwin.nl

Clack is Back

De eieronthoofder - in sehr grŁndlich Deutsch wel de Eierschalensollbruchstellenverursacher genoemd - is weer terug, nu met diverse nieuwe decors van het porseleinen topje. Kom een leuke kiezen in onze winkel!

--> Meer over de Clack: hoe onthoofd je een ei? Werkt dat nou echt?

 
Koop de Clack eieronthoofder
in onze webshop
 
 
 
Villeroy & Boch Easter/Spring collectie - Leeuwin.nl
 
 
Paasartikelen Villeroy & Boch

Zoals ieder jaar zijn er weer paascollecties van Villeroy & Boch. Speciale eierdoppen en -schalen, een leuke porseleinen hanger, of een paasbeker. Kies iets dat je leuk vind. De kleuren wit, geel en groen spelen de hoofdrol, met accentjes in bijvoorbeeld roze of blauw.

Met een G.F. Heim eierlepeltje geniet je vervolgens van het traditionele paasontbijt. Of op een ander moment, want deze vrolijke lepeltjes zijn natuurlijk het hele jaar door handig.
 
  G.F. Hein kunststof lepels - Leeuwin.nl

Villeroy & Boch Easter/Spring collectie - Leeuwin.nl
 
     
  Villeroy & Boch Lave - Leeuwin.nl  
 
Villeroy & Boch Lave
 
 
Nieuw en helemaal on trend is de serie Lave van Villeroy & Boch. Deze serie laat Villeroy & Boch in een aardewerkfabriek in Portugal maken, en de serie valt op door het gebruik van donkere tinten en kleurverloop.

Lave is een ontwerp in Scandinavische stijl, met een soort-stone-wash effect in het aardewerk. Vandaar de naam, want laver is "wassen" in het Frans.

Het is deels handwerk, waardoor de afwerking van het kleurverloop steeds varieert. Dat geeft het servies een speelse, losse sfeer, wat aansluit op de trend van casual dining en heel goed past bij een industrieel interieur. De combinatie met donker staal en onafgewerkt of gelakt hout is prima voor elkaar, en je kunt kiezen voor een blauwe of een grijze variant - of voor een combinatie van beide! Lave Bleu en Lave Gris zijn allebei donkere, diepe kleuren, diie ook mooi contrasteren op, bijvoorbeeld, een wit tafelblad.

Lave houdt het voorlopig simpel, met een overzichtelijk assortiment met een paar borden, schalen en bekers. Het is vaatwasmachinebestendig en ook in de magnetron mag je de maaltijd opwarmen.
 
Bestel Lave in onze webshop
 

 
 
 
     
 
Vluv Liev
 
 
Zoek je een mooi cadeau? Een stoel die goed is voor je rug? Een leuke woonaccessoire? Een artikel dat van woordgrapjes houdt? EEN ZITBAL?

Neem een Vluv Liev!

Deze leuke zitbal is stevig, uitgevoerd in polyester en met een gelaagde binnenbal. Verkrijgbaar in verschillende kleuren is deze lieve vluv een zitbal om wel tegen aan te kijken. Met een prettig formaat zit je al snel goed, en de stabilisatiering onderaan beperkt het doorrollen.

Een Vluv is natuurlijk voorzien van een handige handgreep/lus.
 
 
 
Slijpservice

Messen slijpen doen we niet zelf. Maar we hebben wel verstand van messen en op basis daarvan zijn wij bij Leeuwin's Serviezenhuis een nieuwe samenwerking aangegaan met de Hollandse Slijpservice. Op een aantal momenten in het jaar hebben we een inzameling van messen en scharen van onze klanten, die tot 1 dag van tevoren bij ons kunnen worden langsgebracht. Vervolgens is de dag na het slijpen alles weer terug en gereed om weer in gebruik te nemen.

Of je nu 16 mooie verzilverde tafelmessen met een kartel, 1 zilveren fruitmesje met een gladde snede, of een groot fileermes en twee koksmessen te slijpen hebt, onze slijper kan het.

Informeer bij ons naar de volgende slijpronde.

=> Meer over de slijpservice
 

 
     
 

 

Speciale producten: lekker eitje!
 

Overzicht van diverse uit collectie berichten
 

Merkenindex

Home