In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Merken
 
 

Nieuw bij Leeuwin's Serviezenhuis

 
 

Oktober 2017

Nieuwe collecties van bekende en nieuwe merken:
de grootste collecties glaswerk, bestek en servies van Midden-Nederland, en nog veel meer!


 Meer nieuws? Volg
ons op Facebook! 

   
 
 

Porseleinweken

Tot eind oktober zijn het porseleinweken bij Leeuwin's Serviezenhuis:

 • 20% korting op serviesdelen en complete sets
   

 • Geldig op onderdelen van serviezen, dus in porselein, maar ook in stoneware of aardewerk; als het maar keramisch is
   

 • Bijna alle serviesmerken doen mee: Gastro, Thomas, Wedgwood, Villeroy & Boch, iittala, Sieger, Blond, Gien
   

 • Vraag in de winkel naar de voorwaarden
   

 • Of shop online op http://www.serviezenhuis.com/
  thema/porseleinweken.html

   

 • Geldig voor wat er in voorraad is, maar ook op bestellingen. 12 of 18 gebakbordjes is dus geen enkel probleem!

 • De porseleinweken eindigen op zondag 29 oktober

Villeroy & Boch Coffee Passion - Leeuwin.nl


Villeroy & Boch Coffee Passion


Deel je passie voor heerlijke, geurige koffiespecialiteiten! Koffie is voor veel mensen heel belangrijk en Villeroy & Boch maakt je het leven wat makkelijker. Met Coffee Passion kan je genieten van alle bekende koffiesmaken, hoewel je er natuurlijk best een kopje thee in mag serveren. Er zijn kopjes voor espresso, espresso doppio, een reguliere koffie, cappuccino, latte, lungo en een grande. Sommige zijn er zelfs in een dubbelwandige porseleinen uitvoering!

Naast kopjes heeft Villeroy & Boch gekozen voor passionele koffieaccessoires. Een suikerpot, een koffiefilter, lepeltjes. een koffiedoos met maatschep en meer. Zo wil je wel koffie maken!

Villeroy & Boch Coffee Passion - Leeuwin.nl

Schott Zwiesel Modo - Leeuwin.nl

Schott Zwiesel Modo

Moderne glazen hebben vaak extreme rondingen, buigingen en andere uitbundige vormen. Modo, het nieuwe glas van Schott Zwiesel, gooit het over een ander boeg: straight up!

De serie bestaat uit vier kaarsrechte glazen, die heel modern en afwijkend ogen, maar toch gewoon praktisch zijn. De Tritan glasstructuur zorgt voor extra stootbescherming en vaatwasbestendigheid, en de maten zijn handig compact, zodat het goed in je toch al beperkte kastruimte erbij past.

Modo past erg goed bij de bekerserie Paris, zodat er een heel assortiment is om voor al je favoriete dranken een passend glas te vinden.
Schott Zwiesel Modo - Leeuwin.nl

 iittala Teema Dotted Greyiittala Teema Dotted Grey - Leeuwin.nl

De Teema collectie is de basic van iittala. En met basics kan je leuk variŽren! Zo komt het nieuwe Teema Dotted Grey bij de collectie. De borden en bekers in deze serie zijn in donkergrijs uitgevoerd, wat onderbroken wordt met speelse spikkeltjes. Een verrassend leuke combinatie, die zich goed leent voor verder combineren!
iittala Teema Dotted Grey - Leeuwin.nl

Arzberg Joyn - Leeuwin.nl

Arzberg Joyn

Een ongedwongen serie met borden in 3 kleuren porselein, of zelfs in hout. De kleine streepjes en de zachte ronde vormen passen bij een vrij samengesteld serviesje, gewoon om lekker mee in je keuken of op de bank te gebruiken. Toch kun je er ook een tafel mee voldekken. Tapas met zijn allen, of wat snelle diepvriespizza's, het kan allemaal.

Arzberg maakt zijn porselein in Duitsland, dus de kwaliteit is verzekerd. Vaatwasmachine en magnetron zijn geen enkel probleem, alleen met de houten onderdelen moet je iets voorzichtiger zijn.

Joyn kent als motto "Enjoy sharing", geniet ervan om samen te eten.  Dat kan door te kiezen voor witte, lichtgrijze, lichtroze of houten schaaltjes, borden en meer. In onze winkel staat de serie om uitgebreid door je bekeken te worden. Come Joyn us!

Arzberg Joyn - Leeuwin.nl
 

Spring Finesse stoominzetSpring Finesse - Leeuwin.nl

Nu ook verkrijgbaar voor de Finesse serie: een stoominzet. Met deze slimme oplossing sla je twee vliegen in een klap!

- Bespaar ruimte en energie door in twee lagen te koken

 • - In de stoominzet kook je op stoom, de groente hoeft niet rechtstreeks in het water te hangen

- De stoominzet is licht van gewicht en dus makkelijk hanteerbaar

- Stoominzetten zijn ook te gebruiken als vergiet

- De stoominzet heeft een doorsnede van 20cm, is dus lekker ruim voor bijvoorbeeld broccoli, en de deksel van de 20cm pannen van de Finesse serie past er precies op.

Slijpservice

Messen slijpen doen we niet zelf. Maar we hebben wel verstand van messen en op basis daarvan zijn wij bij Leeuwin's Serviezenhuis een nieuwe samenwerking aangegaan met de Hollandse Slijpservice. Op een aantal momenten in het jaar hebben we een inzameling van messen en scharen van onze klanten, die tot 1 dag van tevoren bij ons kunnen worden langsgebracht. Vervolgens is de dag na het slijpen alles weer terug en gereed om weer in gebruik te nemen.

Of je nu 16 mooie verzilverde tafelmessen met een kartel, 1 zilveren fruitmesje met een gladde snede, of een groot fileermes en twee koksmessen te slijpen hebt, onze slijper kan het.

Informeer bij ons naar de volgende slijpronde.

=> Meer over de slijpservice