Leeuwin's Serviezenhuis

In English

Leeuwin's Serviezenhuis E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Merken
 


Sitemap Leeuwin.nl

Nieuw bij Leeuwin

Kopen bij Leeuwin

Aanbiedingen

Cadeaulijsten

Klantenkaart

Merkenindex

Kleurig tafellinnen

Cadeau-ideeën

Tafeldektips

Contact

 

Nieuw bij Leeuwin's Serviezenhuis

 
 

Juli  2019

 
 

Nieuwe collecties van bekende en nieuwe merken:
de grootste collecties glaswerk, bestek en servies
van Midden-Nederland,
en nog veel meer!

Met nieuwe producten en series van de belangrijkste beurs uit ons vakgebied, die in Februari in Frankfurt gehouden werd. Meer nieuws? Volg
ons op Facebook! 


 
  Heinen Pop-up store Utrecht @ Leeuwin's Serviezenhuis - Leeuwin.nl

 
 
Heinen Pop-up store Utrecht @ Leeuwin's Serviezenhuis - Leeuwin.nl#HeinenPopUpUtrecht

Wij hebben een Pop-up Shop geopend met producten van Heinen Delfts Blauw. Er zijn drie  productgroepen: souvenirs, serviesgoed en handbeschilderde objecten. Onze Pop-up blijft 3 maanden geopend!

De souvenircollectie bestaat uit producten van een traditioneel aardewerken vaasje, een beker van het Meisje met de Parel, een Delfts Blauwe teddybeer of het bekende kussende paartje, niet alleen als boerenmeisje-boerenjongetje maar ook in andere combinaties.

Bij het serviesgoed is de moderne stijl prominent. Series met leuke namen als Blauw Vouw, Blauw Bloesem en Hollandse Tegel. Ontzettend creatief, met een nieuwe variant op wat we als Delfts Blauw herkennen.

De handbeschilderde collectie beslaat vazen, borden en schaaltjes. De prijzen liggen hoger, want je krijgt een in Nederland met uiterste precisie geschilderd product. Met certificaat, natuurlijk.

Kom ook een langs en bekijk de collecties! Of bestel online uit de selectie in onze webshop.


 
Bestel Heinen Delfts Blauw
in onze webshop
 
 
 
Hollandse Tegel, van Heinen Delfts Blauw - Leeuwin.nl
 
  Küchenprofi JuliennaKüchenprofi Julienna - Leeuwin.nl

De spiraalsnijder van Küchenprofi is vernieuwd. Ziehier: de Julienna! Door het aangepaste ontwerp staat de spiraalsnijder nu een beetje scheef, zodat de groente er net iets makkelijker uitvalt. Net als bij de vorige spiraalsnijder is er maar liefst 5 jaar garantie, en is een aanduwdeksel meegeleverd, om extra kracht te kunnen zetten of een korter stuk groente vast te houden.

 
Bestel de Julienna spiraalsnijder
in onze webshop
 

 
     
     
 

The Bag Project @ Leeuwin's Serviezenhuis

Winkeltas van stofstalen van Le Jacquard Francais

Eur. 20,00 , waarvan Eur. 5,00 naar het goede doel gaat - Wensambulance Utrecht.

Over de tassen
De stalen van twee Le Jacquard Francais stoffen worden gesneden, een klein deel voor de lus, de rest wordt gebruikt voor de beide kanten van de tas. Stevig gestikt en absoluut one-of-a-kind!

Over de Wensambulance Utrecht
Een groep vrijwilligers die zorgen dat unieke wensen in vervulling gaan voor ernstig zieke mensen, van jong tot oud. Deze mensen zijn in de eindfase van hun leven en zo wordt een mooi moment aan hun laatste, zware tijd toegevoegd. Een prachtig doel met ontzettend goedwillende vrijwilligers.

De tasjes zijn in onze winkel verkrijgbaar. Omdat ze allemaal uniek zijn, worden deze niet online verkocht.

Neem eventueel contact op over de beschikbaarheid via info@leeuwin.nl of 030-2312885.


 

 

The Bag Project: mooie tas, steun een goed doel - Leeuwin's Serviezenhuis
 
     
  Keltum Bries - Leeuwin's Serviezenhuis  
  Keltum Bries is terug

Keltum brengt het succesmodel Bries weer terug in het assortiment. Dit zwaar uitgevoerde model combineert een glanzende bovenzijde met een sterk gematteerde greep. Het mes, uit een stuk gemaakt, houdt prettig vast door de nadrukkelijke, bijna hoekige vorm. Dat geldt ook voor de lepels en vorken, terwijl een espressolepeltje met zijn zeer kleine, fijne greep een heel subtiel en eenvoudig ontwerp heeft.

Bries was al eerder onderdeel van het Keltum assortiment, maar het ontwerp is zelfs nog wat ouder. Het stamt uit de tijd dat Gero - een merk van Keltum - nog een hoogwaardige 18/10 edelstalen collectie had, en stond toen onder de naam Scala bekend. Het model is sindsdien wel iets gewijzigd, maar heeft zijn kenmerkende klare stijl behouden.

 
Bestel dit bestek
in onze webshop
 

 
  Keltum Bries - Leeuwin's Serviezenhuis  
     
   
  Thomas Nature

De serviezen van Thomas zijn meestal zeer consequent van kwaliteit, maar Nature is anders. Alle onderdelen zijn steeds op details verschillend. De vorm en de maat liggen vast, maar in de productie komen er steeds pikkeltjes en kleurtjes op een andere manier uit de oven. Het resultaat is speels en een beetje retro.

Nature is beschikbaar in de kleurstellingen Sand, Water en Leaf. Alle artikelen zijn per stuk verkrijgbaar, dus je kunt je eigen combinatie van kleuren maken. Natuurlijk is het servies vaatwasmachine- en magnetronbestendig.
 
Bestel dit servies
in onze webshop
 


 
 
 
     
 

 
  iittala Raami

Raami, fins voor 'frame' of 'raamwerk', is een nieuwe collectie die bij Leeuwin's Serviezenhuis dit voorjaar geïntroduceerd is. Er zijn glazen, er is een servies, en ook leuke sfeerlichtjes ontbreken niet.

De handtekening van Jasper Morrison is duidelijk te zien: wij hebben in onze winkel nog de series Moon van Rosenthal en het bestek KnifeForkSpoon van Alessi. De afgeronde vormen komen overeen, het gebruiksgemak is groot.

De serviesonderdelen van vitroporselein zijn "oven-to-table", vaatwasmachine-, magnetron- en vriezerbestendig. Reuze praktisch dus en reuze leuk om te zien!

 
Koop iittala Raami
in onze webshop
 

 
   
     
     
Slijpservice

Messen slijpen doen we niet zelf. Maar we hebben wel verstand van messen en op basis daarvan zijn wij bij Leeuwin's Serviezenhuis een nieuwe samenwerking aangegaan met de Hollandse Slijpservice. Op een aantal momenten in het jaar hebben we een inzameling van messen en scharen van onze klanten, die tot 1 dag van tevoren bij ons kunnen worden langsgebracht. Vervolgens is de dag na het slijpen alles weer terug en gereed om weer in gebruik te nemen.

Of je nu 16 mooie verzilverde tafelmessen met een kartel, 1 zilveren fruitmesje met een gladde snede, of een groot fileermes en twee koksmessen te slijpen hebt, onze slijper kan het.

Informeer bij ons naar de volgende slijpronde.

=> Meer over de slijpservice
 

 
     
 

 

Speciale producten: lekker eitje!
 

Overzicht van diverse uit collectie berichten
 

Merkenindex

Home