Leeuwin's Serviezenhuis

In English

Leeuwin's Serviezenhuis E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Merken
 


Sitemap Leeuwin.nl

Nieuw bij Leeuwin

Kopen bij Leeuwin

Aanbiedingen

Cadeaulijsten

Klantenkaart

Merkenindex

Kleurig tafellinnen

Cadeau-ideeŽn

Tafeldektips

Contact

 

Nieuw bij Leeuwin's Serviezenhuis

 
 

Januari 2019

 
 

Het team van Leeuwin's Serviezenhuis wenst je
een prachtig 2019

 Nieuwe collecties van bekende en nieuwe merken:
de grootste collecties glaswerk, bestek en servies van Midden-Nederland, en nog veel meer!


 Meer nieuws? Volg
ons op Facebook! 

 
 
 
  • Januari - opruimingsmaand

Van vele merken vele artikelen voor aanbiedingsprijzen:

  • Kwantumkorting bij diverse artikelen

  • Pannensets & losse pannen

  • Laatste artikelen van serviezen en glaswerk die uit productie zijn gegaan

  • Afgeprijsde minder courante artikelen

  • Zie de opruimingspagina.

 
 
     
  Dibbern FBC Conical-Cylindrical ontbijtkop & schotel - Leeuwin.nl  
 
Dibbern Fine Bone China

De Fine Bone China collectie omvat heel veel artikelen, waaronder een reeks die onder de stijl Conical-Cylindrical valt. De Conical-cylindrical reeks kent nu ook een fijne ontbijtkop & schotel. Deze ruime kop is 0,35L groot en prima geschikt voor, bijvoorbeeld, een cafť au lait.
 
 
Vluv Liev
 
 
Zoek je een mooi cadeau? Een stoel die goed is voor je rug? Een leuke woonaccessoire? Een artikel dat van woordgrapjes houdt? EEN ZITBAL?

Neem een Vluv Liev!

Deze leuke zitbal is stevig, uitgevoerd in polyester en met een gelaagde binnenbal. Verkrijgbaar in verschillende kleuren is deze lieve vluv een zitbal om wel tegen aan te kijken. Met een prettig formaat zit je al snel goed, en de stabilisatiering onderaan beperkt het doorrollen.

Een Vluv is natuurlijk voorzien van een handige handgreep/lus.
 
 
AdHoc FireFinger
 
  Een aansteker werkt vaak heel onprettig. Met een paar pogingen krijg je een ruwe duim, en het dingetje is vaak klein en valt makkelijk uit je handen. De FireFinger lost dat voor je op. In de FireFinger zit een vervangbare standaard compacte aansteker. Die bedien je door in de FireFinger te knijpen en voila: je hebt je vlammetje, prima geschikt om het gas, een kaars of een waxinelichtje mee aan te steken.

De FireFinger is er in vijf kleuren en is uitgevoerd in stevig kunststof. De aansteker wordt vergrendeld, dus is het een erg veilig apparaatje.

Light it up!
 
Bestel de FireFinger online
 

 
  Royal Doulton Coffee Studio - Leeuwin.nl  
 
Royal Doulton Coffee Studio
 
  Nieuw van Royal Doulton is de collectie Coffee Studio. Een reeks koppen, bekers en bijbehorende onderdelen om echt van koffie te genieten. Liever thee drinken? Dat mag natuurlijk ook. Maar Royal Doulton ziet graag dat je de barista in jezelf ontdekt!

De stijl past bij de succesvolle 1815 collectie, maar heeft meer aardse kleuren, van grijs tot aubergine en beige en bruin er tussenin. De glazuurlaag is deels mat uitgevoerd, wat een bijzonder en rustig beeld geeft. Het servies is wel vaatwasmachinebestendig, maar deze exclusieve glazuurlaag is wel iets gevoeliger voor metaalkrassen van een lepeltje of vorkje.

De producten van de Coffee Studio zijn er om echt eens rustig te kunnen genieten van een lekker warme specialiteit.
 
 
 
  WMF Fusiontec Mineral - Leeuwin.nl  
 
WMF Fusiontec Mineral

Vaak komen mensen onze winkel binnen op zoek naar pannen van "Zware Kwaliteit". Met Fusiontec van WMF krijgt dat een nieuwe dimensie. Dit zijn zware pannen, zonder enige twijfel. Maar dat heeft een reden: ze zijn uitgevoerd in zwaar Fusiontec. Dit materiaal bestaat uit een kern van staal, met daarover meerdere lagen keramisch-mineraal materiaal, op verschillende temperaturen aangebracht. Deze exotische legering mist zijn uitwerking niet: een heel sterk en hard oppervlak, dat glad is en blijft. Door de hoge zuurbestendigheid blijven de pannen lang mooi, en naast koken zijn ze ook uitstekend geschikt om in te bakken of stoven. De pan vormt een compleet geheel, zodat bakken en braden gelijkmatig gaat.

Deze pannen bakken zelfs beter dan gietijzer:
- sneller op temperatuur
- buitenlaag is sterker dan de emaillelaag van het meeste gietijzer
- makkelijker schoon te houden
- volop vaatwasmachinebestendig
- door sneller opwarmen en afkoelen ook geschikt voor korte braadprocessen... en koken!

Koekenpannen en steelpannen in deze serie hebben een siliconen-gecoate greep, andere pannen hebben ergonomische en thermisch geÔsoleerde edelstalen handgrepen.

De zwarte uitvoering met glanzende accenten is heel stijlvol. De ergonomische vormen spreken aan en geven naast een stoere toch ook een vriendelijke uitstraling. Natuurlijk zijn Fusiontec pannen geschikt voor alle warmtebronnen, en bovendien geeft WMF 30 jaar garantie op de constructie. High-tech, kwaliteit, gebruiksgemak. Een zekere combinatie!

 
  WMF Fusiontec Mineral - Leeuwin.nl  
Slijpservice

Messen slijpen doen we niet zelf. Maar we hebben wel verstand van messen en op basis daarvan zijn wij bij Leeuwin's Serviezenhuis een nieuwe samenwerking aangegaan met de Hollandse Slijpservice. Op een aantal momenten in het jaar hebben we een inzameling van messen en scharen van onze klanten, die tot 1 dag van tevoren bij ons kunnen worden langsgebracht. Vervolgens is de dag na het slijpen alles weer terug en gereed om weer in gebruik te nemen.

Of je nu 16 mooie verzilverde tafelmessen met een kartel, 1 zilveren fruitmesje met een gladde snede, of een groot fileermes en twee koksmessen te slijpen hebt, onze slijper kan het.

Informeer bij ons naar de volgende slijpronde.

=> Meer over de slijpservice
 

 
     
 

 

Speciale producten: lekker eitje!
 

Overzicht van diverse uit collectie berichten
 

Merkenindex

Home