Leeuwin's Serviezenhuis

In English

Leeuwin's Serviezenhuis E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Merken
 


Sitemap Leeuwin.nl

Nieuw bij Leeuwin

Kopen bij Leeuwin

Aanbiedingen

Cadeaulijsten

Klantenkaart

Merkenindex

Kleurig tafellinnen

Cadeau-ideeën

Tafeldektips

Contact

 

Nieuw bij Leeuwin's Serviezenhuis

 
 

Juli 2018

 
 

 Nieuwe collecties van bekende en nieuwe merken:
de grootste collecties glaswerk, bestek en servies van Midden-Nederland, en nog veel meer!


 Meer nieuws? Volg
ons op Facebook! 

 
 
 
  • Juli - opruimingsmaand

Van vele merken vele artikelen voor aanbiedingsprijzen:

  • Kwantumkorting bij diverse artikelen

  • Pannensets & losse pannen

  • Laatste artikelen van serviezen en glaswerk die uit productie zijn gegaan

  • Afgeprijsde minder courante artikelen

  • Zie de opruimingspagina.

 
   
  Dibbern Eukalyptus - Leeuwin.nl  
 
Dibbern Eukalyptus


Een rustig groen blaadje op een ivoorwit bord. Geen rand, geen verdere franje. Dat biedt Dibbern je met het nieuwe Eukalyptus decor, dat vooral op de Pure borden zonder rand heel goed naar voren komt.


Het is meteen een uitgebreide reeks, met verschillende maten kop en schotels en borden. Ook met dit decor is het Fine Bone China van Dibbern vaatwasmachine- en magnetronbestendig. Ben jij toe aan een frisse eucalyptus?
 
 
 
  Vliegenkappen

Ze zijn er weer! Overal beestjes, dus bescherm je fruit en je gerechten met een fijnmazige, vrolijk gedecoreerde vliegenkap!

Vliegenkap 30cm €7,95
Vliegenkap 35cm €9,95
 
  Alessi Amici bestek - Leeuwin.nl
 
 
Alessi Amici


Dit nieuwe bestek van Alessi heeft een zeer prettige ronde vorm. Door toepassing van enkele vlakken ontstaat een moderne, vriendelijke vormgeving, die prettig in de hand ligt. Een vriendelijk bestek van ontwerperscollectief BIG-GAME.

Het bestek biedt ruime keuzemogelijkheden, met diendelen, grote en kleine couverts, en natuurlijk alles voor de caffé en de pannetone! Amici is in glanzend edelstaal uitgevoerd en vaatwasmachinebestendig. Een regelrechte bestekvriend om gewoon dagelijks te gebruiken, stijlvol en praktisch.
 
     
     
Villeroy & Boch Montauk Beachside

Plezier aan het strand, varen met boten (of toch "schepen"?), schelpen rapen, de zon in de rug, touwen knopen, zand tussen je tenen. Montauk Beachside van Villeroy & Boch verbeeldt deze sfeer in een gezellig servies. Door de lichte kleurstelling krijg je een zomers geheel, waarbij het decor en de kabel-reliefs in de vorm een verwijzing zijn naar het leven aan en op de zee.

Naast gedecoreerd servies is er ook een bijpassende reeks glazen, naar keuze met blauwgekleurde of heldere voet. Verder leveren wij op bestelling nog het ongedecoreerde servies en het bijpassende bestek.
 
 
 
Demeyere AluPro - Leeuwin.nl
Demeyere AluPro - Leeuwin.nlDemeyere Alu Pro

De pannen van Demeyere uit Herenthals zijn beroemd om hun kwaliteit en afwerking. De Alu Pro is een nieuwe serie pannen van gecoat gietaluminium; pannen met antikleeflaag dus.

Naast liefst 6 maten koekenpannen kent de Alu Pro reeks nog hapjespannen en een pannenkoekenpan. Genoeg keuze dus!

Demeyere geeft aan dat de Alu Pro vijf prettige voordelen kent:
1. Door het gebruik van aluminium is de pan veel lichter. De romp van de pan is 5mm dik, en zou in staal of gietijzer uitgevoerd veel zwaarder zijn geweest.
2. Deze pannen zijn geschikt gemaakt voor koken en bakken op de inductiekookplaat. De TriplInduc constructie zorgt voor een rendement dat tot 30% hoger ligt en maakt de pan haast onvervormbaar, ook in de grote maten.
3. De Radiant bodem is gericht op een zo groot mogelijk contactoppervlak op de kookplaat. Zo staat de pan stabieler en maakt deze optimaal gebruik van de warmtebron.
4. De 18/10 Edelstalen greep blijft door een uitgekiend ontwerp laag van temperatuur en is prettig in het gebruik.
5. De antikleeflaag bestaat uit 5 lagen. Deze laag is zeer duurzaam en maakt de pan bij uitstek geschikt voor gerechten met bijvoorbeeld ei-, aardappel- of visgerechten.
 
     
     
  Serax Terres de Reves - Leeuwin.nl  
   
Serax Terres de Reves - Leeuwin.nl
Serax Terres de Reves


Een nieuw merk binnen onze gelederen is Serax. Wij hebben in eerste instantie voor de Terres de Reves collectie gekozen, een zeer uitgebreide reeks, waarvan alle onderdelen los verkrijgbaar zijn. Dus of je nu op zoek bent naar een paar leuke bekers, een stel leuke borden, of een best wel compleet servies, met Terres de Reves heb je er een eigentijdse keuze bij.

Terres de Reves is ontworpen door Anita LeGrelle, op basis van een aardewerken kunstwerk dat zij gemaakt had, en vervolgens weer uit elkaar haalde. Hiermee maakte ze de eerste mal voor een schaaltje, dat het begin van deze serie zou blijken.

Het uitgangspunt is de aarde: alles lijkt wel op elkaar, maar is steeds net een beetje anders, zoals geen rots en geen boom ooit exact hetzelfde zijn. De tinten zijn ook heel aards, met veel bruin en beige en blauwachtige steenkleuren. Het kleurverloop en de dunne uitvoering maken Terres de Reves echt iets bijzonders. Veel artikelen zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar, zodat je lekker kunt mixen. Er zijn meer dan 100 artikelen om uit te kiezen, met alle verschillende maten en kleuren bij elkaar.

Deze reeks kent niet alleen steenkleuren, maar is ook van stoneware gemaakt, waardoor het zeer sterk is. Serax heeft ervoor gekozen, om dit stoneware zo dun mogelijk te laten uitvoeren, waardoor het weliswaar niet langer ovenbestendig is, maar wel lekker licht en elegant.

Je vind Serax direct voorin onze winkel en ook op onze webshop.
 
Bestel Serax Terres de Reves op serviezenhuis.com
 

Serax Terres de Reves - Leeuwin.nl
 
     
 
Slijpservice

Messen slijpen doen we niet zelf. Maar we hebben wel verstand van messen en op basis daarvan zijn wij bij Leeuwin's Serviezenhuis een nieuwe samenwerking aangegaan met de Hollandse Slijpservice. Op een aantal momenten in het jaar hebben we een inzameling van messen en scharen van onze klanten, die tot 1 dag van tevoren bij ons kunnen worden langsgebracht. Vervolgens is de dag na het slijpen alles weer terug en gereed om weer in gebruik te nemen.

Of je nu 16 mooie verzilverde tafelmessen met een kartel, 1 zilveren fruitmesje met een gladde snede, of een groot fileermes en twee koksmessen te slijpen hebt, onze slijper kan het.

Informeer bij ons naar de volgende slijpronde.

=> Meer over de slijpservice
 

 
     
 

 

Speciale producten: lekker eitje!
 

Overzicht van diverse uit collectie berichten
 

Merkenindex

Home