In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Merken
 
 

Nieuw bij Leeuwin's Serviezenhuis

 
 

Februari 2018

Nieuwe collecties van bekende en nieuwe merken:
de grootste collecties glaswerk, bestek en servies van Midden-Nederland, en nog veel meer!


 Meer nieuws? Volg
ons op Facebook! 

   
 
 
  • Februari - 2e opruimingsmaand

Van vele merken vele artikelen voor aanbiedingsprijzen:

  • Kwantumkorting bij diverse artikelen

  • Pannensets & losse pannen

  • Laatste artikelen van serviezen en glaswerk die uit productie zijn gegaan

  • Afgeprijsde minder courante artikelen

  • Zie de opruimingspagina.

  • In februari wordt de opruiming langzaam afgebouwd, dus grijp je kans!

 

 
iittala Teema Tiimi - Leeuwin's Serviezenhuis
iittala Teema Tiimi

De Teema serie is wel zo'n beetje de basis van alles wat iittala voor je gedekte tafel doet. En die basis behoeft soms wat handige uitbreiding. Zie daar de Teema Tiimi serie, een aantal leuke en handige artikelen die bij Teema passen. Kies je voor wit, of voor Dotted Grey?

Een highlight bij de Tiimi artikelen is het schaaltje van 12 centimeter. Wat een fijn en goed inzetbaar schaaltje! Voor toetjes, sauzen en andere kleine bijgerechten, voor het bewaren van een laatste restje. Gewoon een erg fijn ding, ook verkrijgbaar in een doorsnede van 15 centimeter. Daarnaast is er een diep bord van 20cm, dat door zijn ronde vorm eveneens een heel praktische lage serveerkom is.

iittala Teema Tiimi Dotted Grey - Leeuwin's Serviezenhuis
 

 Bekijk en bestel deze serie in onze webshop

 

Alessi Nomu - Leeuwin´s Serviezenhuis
Alessi Nomu

"Een thermoskan, maar dan wel een mooie, graag!" Die wens horen wij vaker, en nu biedt Alessi er een nieuw antwoord op: de Nomu kan. Deze in hoogglans uitgevoerde isoleerkan heeft een kenmerkend slank ontwerp, met zwarte accenten.

Nomu betekent drinken in het Japans. Dit ontwerp van Naoto Fukasawa wil dat tot een groter en makkelijker plezier maken. Daartoe zijn de greep en de tuit van de kan met uiterste zorg ontwikkeld. Met een inhoud van precies een liter heb je een ruime capaciteit tot je beschikking.

Natuurlijk is de Nomu naar keuze geschikt om water koel te houden, of thee of koffie warm te houden. Hij is zelfs geschikt om gewoon neer te zetten en ernaar te staren...
 

Bekijk en bestel dit artikel in onze webshop

 
 
Alessi Nomu - Leeuwin´s Serviezenhuis
 
 Luxoria Ewa wijnglas Lime en Chartreuse - Leeuwin.nl
 
 
Luxoria nieuwe kleuren

Van Luxoria's succesvolle Ewa collectie wordt het kleurenpallet verder uitgebreid. Nieuw zijn het felle Lime en het subtiele Chartreuse. In onze webshop is het grootste deel van de collectie nu te bestellen. Deze kleuren zijn zowel als wijnglazen als whiskybekers verkrijgbaar.


Bestel deze glazen rechtstreeks in onze webshop www.serviezenhuis.com
 

 
Mesh café au lait kop & schotel - Leeuwin.nl
Rosenthal Mesh White nieuwe artikelen

In de populaire Mesh serie zijn een aantal nieuwe producten verschenen. Daaronder vinden wij het erg leuk dat er nu ook een café au lait kop & schotel is; lekker groooot!

Ook een fijne uitbreiding is het pastabord 28cm. Dit bord heeft een mooie platte rand en leent zich goed voor mooi gepresenteerde pastagerechten of een vissoep.

Liever aziatisch? De nieuwe schaal van 18 centimeter is natuurlijk een fijn serveerschaaltje, maar is ook een prima pokébowl. Je eet er dus een fijne noedelmaaltijd uit.
Rosenthal Mesh kom 18cm - Leeuwin.nl 
 
 
Slijpservice

Messen slijpen doen we niet zelf. Maar we hebben wel verstand van messen en op basis daarvan zijn wij bij Leeuwin's Serviezenhuis een nieuwe samenwerking aangegaan met de Hollandse Slijpservice. Op een aantal momenten in het jaar hebben we een inzameling van messen en scharen van onze klanten, die tot 1 dag van tevoren bij ons kunnen worden langsgebracht. Vervolgens is de dag na het slijpen alles weer terug en gereed om weer in gebruik te nemen.

Of je nu 16 mooie verzilverde tafelmessen met een kartel, 1 zilveren fruitmesje met een gladde snede, of een groot fileermes en twee koksmessen te slijpen hebt, onze slijper kan het.

Informeer bij ons naar de volgende slijpronde.

=> Meer over de slijpservice