In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Merken
 
 

Nieuw bij Leeuwin's Serviezenhuis

 
 

December 2017

Nieuwe collecties van bekende en nieuwe merken:
de grootste collecties glaswerk, bestek en servies van Midden-Nederland, en nog veel meer!


 Meer nieuws? Volg
ons op Facebook! 

   
 
Entourage magazine najaar 2017 - Leeuwin.nl
Onze folder is uit!                                                         Onze folder is uit!

Vol met serviezen, kookartikelen,                       Vol met serviezen, kookartikelen, 

de leukste cadeaus en nog veel meer!             de leukste cadeaus en nog veel meer!
 
Royal Delft Peacock Symphony - Leeuwin.nl

Royal Delft Peacock Symphony


Royal Delft (ook wel bekend als De Porceleyne Fles) maakt echt niet meer alleen ultra-exclusief handbeschilderd aardewerk. Met het submerk BlueD1653 hebben ze in Delft al laten zien gedurfd en modern serviesgoed en geschenken te kunnen presenteren. En nu is er dan een echt modern servies, op klassieke leest geschoeid.

Peacock Symphony is echt gloednieuw; de prototypes van dit servies maakten in Augustus nog deel uit van de bijdrage van Leeuwin's Serviezenhuis aan de tentoonstelling 100 jaar design op tafel. Toen was zelfs de definitieve naam van het servies nog niet bekend!

De serie bestaat uit verschillende borden, met vlakke rand of doorlopend tot aan de rand (een zogenaamde coupvorm). Daarnaast zijn er schalen, een beker en kop & schotels. Peacock Symphony is vaatwasmachine- en magnetronbestendig.

De blauwe pauw speelt een trotse hoofdrol op het verder witte porseleinen servies. Wij zijn trots om je dit in onze winkel en online te mogen presenteren!

Royal Delft Peacock Symphony - Leeuwin.nl

Royal Delft Peacock Symphony - Leeuwin.nl

 
Heiko Balster

Dutch Design is natuurlijk echt iets voor Nederlanders. Bewonderd vanuit vele buitenlanden slagen onze ontwerpers er steeds weer in om een nieuwe invalshoek te geven aan een bestaand idee. Nieuw is de collecte van Heiko Balster, in mat of glanzende uitgevoerd.

Heiko Balster bestek mat - Leeuwin.nl
Gien Garance - Leeuwin.nl

Gien Garance

Van Gien kan je altijd wat bijzonders verwachten. Zo is er nu Garance, dat speelt met uitgeknipte reliŽfs in klassiek Franse stijl. De donkerrode kleur maakt het meteen tot iets bijzonders, maar is goed te combineren met, bijvoorbeeld, het veel uitbundiger gedecoreerde Bouquet of Jardin Imaginaire. De serie is vooral gericht op aan tafel gaan, met enkele verschillende maten borden en schalen.
Gien Jardin Imaginaire - Leeuwin.nl Gien Garance - Leeuwin.nl Gien Bouquet - Leeuwin.nl
Gien Jardin Imaginaire Gien Garance Gien Bouquet

Sabre Bistrot Teck - Leeuwin.nl
Sabre Bistrot Teck

Een bistrobestek in strakke uitvoering, met houtlook en -feel! De popnagels erop geven het bestek precies de juiste authentieke uitstraling. Dit fijne bestek van Sabre is vaatwasbestendig tot 40 graden Celsius en ligt fijn in de hand.

In onze winkel hebben we nu de glanzend gepolijst uitvoering binnen, maar je kunt ook kiezen voor Bistrot Vintage Teck, waarbij de bestekdelen gematteerd zijn voor een vintage uitstraling. Ga je naar de barbecue voor een flinke steak, of lekker aan je ontbijt? Het maakt niet uit, dit bestek is een echte sfeermaker!
Sabre Bistrot Teck - Leeuwin.nl
 
Villeroy & Boch Coffee Passion - Leeuwin.nl


Villeroy & Boch Coffee Passion


Deel je passie voor heerlijke, geurige koffiespecialiteiten! Koffie is voor veel mensen heel belangrijk en Villeroy & Boch maakt je het leven wat makkelijker. Met Coffee Passion kan je genieten van alle bekende koffiesmaken, hoewel je er natuurlijk best een kopje thee in mag serveren. Er zijn kopjes voor espresso, espresso doppio, een reguliere koffie, cappuccino, latte, lungo en een grande. Sommige zijn er zelfs in een dubbelwandige porseleinen uitvoering!

Naast kopjes heeft Villeroy & Boch gekozen voor passionele koffieaccessoires. Een suikerpot, een koffiefilter, lepeltjes. een koffiedoos met maatschep en meer. Zo wil je wel koffie maken!

Villeroy & Boch Coffee Passion - Leeuwin.nl

Slijpservice

Messen slijpen doen we niet zelf. Maar we hebben wel verstand van messen en op basis daarvan zijn wij bij Leeuwin's Serviezenhuis een nieuwe samenwerking aangegaan met de Hollandse Slijpservice. Op een aantal momenten in het jaar hebben we een inzameling van messen en scharen van onze klanten, die tot 1 dag van tevoren bij ons kunnen worden langsgebracht. Vervolgens is de dag na het slijpen alles weer terug en gereed om weer in gebruik te nemen.

Of je nu 16 mooie verzilverde tafelmessen met een kartel, 1 zilveren fruitmesje met een gladde snede, of een groot fileermes en twee koksmessen te slijpen hebt, onze slijper kan het.

Informeer bij ons naar de volgende slijpronde.

=> Meer over de slijpservice