In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Merken
 
 

Nieuw bij Leeuwin's Serviezenhuis

 
 

Augustus 2017

Nieuwe collecties van bekende en nieuwe merken:
de grootste collecties glaswerk, bestek en servies van Midden-Nederland, en nog veel meer!


 Meer nieuws? Volg
ons op Facebook! 

Pop-up Museum aan de Werf

Tentoonstelling 100 jaar design op tafel

  • Hoogtepunten van het Nederlandse serviesontwerp. Een historische werfkelder aan de Oudegracht is het decor van een tentoonstelling over het Nederlandse serviesontwerp. Prachtige serviezen uit de Jugendstil en Art Deco, vrolijk design uit de fifties en minimalistisch werk uit de jaren tachtig naast blikvangers van nu.
     
  • 12 augustus - 3 september 2017
    dinsdag t/m zondag 12.00-17.00 uur
     
  • Zie ook www.serviezendomein.nl en het Facebook-event. En in onze etalage staan enkele van de museumstukken!

 

 
 
 
Leeuwin.nl is vernieuwd

Evolutie van leeuwin.nlWelkom op onze vernieuwde site.

Wij hebben de indeling en vormgeving van onze website aangepast per augustus 2017. Met meer informatie over onze merken, een strakkere stijl, meer links naar onze webshop om nog makkelijker te bestellen en een eenvoudiger navigatiestructuur. Zo zetten wij voort waar wij al zo'n 15 jaar aan werken: de meest informatieve en gedetailleerde website op het gebied van de keuken en de gedekte tafel aan jullie ter beschikking stellen.

Heb je nog vragen? Kan je niet vinden wat je zoekt? laat het ons even weten!

 

iittala Taika Wit

iittala Taika Wit - Leeuwin.nl

Bij deze bont gedecoreerde collectie van iittala zijn een aantal nieuwe artikelen verkrijgbaar. De serie bestaat inmiddels 10 jaar, reden om een Jubileumbeker uit te brengen. Daarnaast zijn de ronde diepe schaal en het ronde diepe bord herzien, met een nog rijkere decoratie. Zo komt het magische van deze decoratie (Taika betekent magie) nog meer naar voren.

iittala Taika Wit - Leeuwin.nl

Oxo Goodgrips Non-stick Magneto koekenpannen

Oxo Goodgrips Nonstick - Leeuwin.nl

Gewoon een goede koekenpan, geschikt voor alle warmtebronnen. Oxo Goodgrips dacht: at doen wij wel even. En dan toch pakken ze het nog even net wat grondiger aan: de pannen doen de naam Goodgrips absoluut eer aan. De greep is van een fijne kunststofsoort, die lang meegaat en fijn vastpakt. Deze is via een metalen tussenstuk aan de pan bevestigd, wat zorgt voor een nog langere levensduur, vooral bij gebruik op de gaskookplaat.

Oxo Goodgrips Nonstick - Leeuwin.nlDe pannen worden in verschillende maten geleverd en zijn vaatwasmachinebestendig. Er past desgewenst zeker een deksel op, maar die hoef je er niet meteen bij te kopen.

Als je er met Oxo's eigen keukenhulpjes je eten in bereid, gaat deze pan nog langer mee; siliconen krast niet op een anti-aanbaklaag. Eitje bakken? Groente? Visje erbij? Of liever krieltjes bakken? Deze Oxo pannen zijn er klaar voor!

 

Rosenthal Junto Bronze - Leeuwin.nl

Rosenthal Junto - Leeuwin.nlRosenthal Junto

Asymmetrisch servies, met een beetje grove uitstraling, is nogal populair vandaag de dag. Maar er zijn bezwaren: er is vaak niets verfijnds aan, en je kunt er niet de onderdelen van krijgen die je zou willen hebben. Daarbij komt nog, dat de afwerking van randjes en meer niet om over naar huis te schrijven kan zijn. Wij vinden dat begrijpelijke bezwaren. De oplossing is er nu ook: Rosenthal Junto.

De vormen zijn onregelmatig... maar ieder bord is vrijwel volledig gelijk aan het vorige.

De artikelen zijn zwaar uitgevoerd... maar verfijnd afgewerkt, met mooi aangezette randen of in de porseleinen variant een fraai patroon.

Junto is bijzonder stoer... maar niet simpel. Er zijn vele maten borden, bekers of kopjes, en schalen.

Junto is mix & match... maar wel n geheel. De drie porseleinen en twee stoneware varianten passen goed bij elkaar en zijn vanaf het begin zo ontworpen.

Junto is een echt servies... maar alles is los te koop en zelf samen te stellen.

"Taste you life!" zeggen ze bij Rosenthal. Met Junto heb je meer plezier. Dus wat wordt het: White, Ocean Blue, Slate Grey,Bronze, of Pearl Grey? Hoe combineer jij het?

 

Bestel Rosenthal Junto in onze webshop

 

 

Rosenthal Junto - Leeuwin.nl

 

Smeg keukenelektra - Leeuwin.nl

 

Smeg elektrische apparaten

 

 
De Smeg koelkast is een icoon. Italiaans design uit de jaren vijftig, net als een paar scootertjes nog steeds door duizenden mooi gevonden. In die stijl breidt Smeg nu het assortiment uit: broodrooster, waterkoker en meer!
 

Bestel Smeg apparaten en
accessoires in onze webshop

Het assortiment elektrische apparaten is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren. Van een eenvoudige - maar zwaar uitgevoerde - waterkoker tot een met verschillende accessoires uit te breiden keukenmachine. Koken wordt makkelijker en stijlvoller met deze nieuwe collectie van Smeg.

Smeg waterkoker - Leeuwin.nl

 

Slijpservice

Messen slijpen doen we niet zelf. Maar we hebben wel verstand van messen en op basis daarvan zijn wij bij Leeuwin's Serviezenhuis een nieuwe samenwerking aangegaan met de Hollandse Slijpservice. Op een aantal momenten in het jaar hebben we een inzameling van messen en scharen van onze klanten, die tot 1 dag van tevoren bij ons kunnen worden langsgebracht. Vervolgens is de dag na het slijpen alles weer terug en gereed om weer in gebruik te nemen.

Of je nu 16 mooie verzilverde tafelmessen met een kartel, 1 zilveren fruitmesje met een gladde snede, of een groot fileermes en twee koksmessen te slijpen hebt, onze slijper kan het.

Informeer bij ons naar de volgende slijpronde.

=> Meer over de slijpservice